Livrăm în orașul Bragadiru și în împrejurimi.

Restaurant Livrare Bragadiru

Restaurant livrare Bragadiru

Zany este un restaurant din Bragadiru unde te poți bucura de variate sortimente de pizza, burgeri și alte preparate delicioase, într-un ambient plăcut și cu decor modern, ori poți opta pentru livrare la domiciliu. Noi ne bucurăm să îți delectăm papilele cu rețete originale, ingrediente de calitate și mâncăruri sățioase, indiferent de locul în care alegi să mânănci.

Cum comanzi

Dacă erai în căutare de un restaurant cu livrare Bragadiru, ai nimerit unde trebuie! Pentru experiența din restaurant, te așteptăm în locația din Cristalului nr.7! Dacă dorești livrare, tot ce trebuie să faci este să dai comandă – online sau telefonic. În online, intri pe site-ul nostru și apeși butonul add to cart de pe preparatul pe care îl dorești, iar telefonic, suni la 0770 212 121 și ne spui direct ce să îți pregătim.

Click aici pentru MENIUL Zany!

Info livrare

Pentru că suntem restaurant livrare Bragadiru, funcționăm zilnic, între orele 11:00 – 22:00, cu ultima comandă la ora 21:30. Pentru comenzile online, este nevoie să selectezi Ilfov și să introduci codul poștal 077025. Dacă ești de prin vecini, mai precis zona Prelungirea Ghencea, recomandăm să folosești aplicația Tazz.