Livrăm în orașul Bragadiru și în împrejurimi.

Oferte Pizza Bragadiru

Oferte pizza Bragadiru

Zany este un concept care vine cu rețete și ingrediente direct din Italia, oferind o varietate de 15 pizze din care să alegi, în funcție de ce preferi. Cu prețuri de la 19 la 34 de lei, pizza noastră are 30 de centimetri și are raportul ideal calitate – preț. Urmăriți site-ul și paginile noastre de social media pentru oferte pizza Bragadiru.

Comandă oferte pizza Bragadiru

Este foarte ușor să plasezi o comandă pentru pizza. Dacă ești din Bragadiru, ai varianta online, prin add to cart, sau telefonică, la numărul 0770 212 121. Pentru zona Prelungirea Ghencea, folosește aplicația Tazz. Încearcă din gama noastră de pizza și bucură-te de ea de la tine de acasă sau de la birou, ori fă-ne o vizită în locația din Cristalului nr. 7, pentru o atmosferă relaxantă.

Dă click aici pentru a vedea sortimentele de PIZZA!

Info livrări oferte pizza Bragadiru

Programul nostru de livrare este zilnic, între 11:00 – 22:00, cu ultima comandă luată la 21:30. Pentru Bragadiru este important să selectezi Ilfov și să introduci codul poștal 077025 atunci când faci comanda online. Prin telefon rămâne aceeași poveste – suni la 0770 212 121 și ne spui ce pizze vrei. Abia așteptăm comanda ta!

Ai aici meniul nostru pentru mai multe variante!